Andeko

mrt 27, 2014 Electronica en Computers

Galaxy s4

De galaxy S4

Ik ben al enige tijd op zoek naar een nieuwe telefoon. Ik heb hiervoor altijd een Samsung gehad en ik wilde ook nu weer een telefoontje van dit merk hebben. Een vriendin van mij attendeerde mij op de galaxy S4. Deze vriendin had deze GSM, de galaxy S4 al jarenlang in gebruik en, zo vertelde ze mij enthousiast, hij beviel haar heel erg goed. Vandaar natuurlijk dat zij mij ook de galaxy S4 aanraadde. Ik heb altijd erg veel moeite met het maken van een goede keuze en wanneer het om het kopen van een nieuwe mobiele telefoon gaat weet ik het al helemaal niet meer. Vandaar was ik blij om van haar te kunnen horen dat de galaxy S4 haar zo goed beviel. Omdat ik niet meteen naar de winkel wilde rennen om mijzelf op zo’n mooi apparaatje te trakteren, maar omdat ik eerst wat meer informatie wilde hebben heb ik even op het internet gezocht naar wat meer informatie over de galaxy S4. Ik kwam al heel snel op een pagina uit waar ik allerlei recensies vond over dit apparaatje. Het is voor mij van grote waarde om te lezen wat anderen hun ervaringen zijn met bepaalde producten. Het is dan ook zo dat altijd wanneer ik op het punt sta om iets nieuws te kopen dat ik dan eerst even de verschillende internetfora bij langs ga om te kijken wat mijn medemensen over dit product te zeggen hebben. Op die manier weet ik een beetje beter wat ik in huis haal en kan ik in het ergste geval nog besluiten om niet over te gaan tot het kopen van een dergelijke GSM. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik kwaliteit in huis haal en daarom wil ik altijd goed op de hoogte zijn van de commentaren die het product gekregen heeft op het web. Ik ben en blijf toch van mening dat men hier toch de meest betrouwbare informatie krijgt. Kijk op foon4u.nl!

Mijn ervaringen met de galaxy S4

Het heeft niet lang geduurd voordat ik naar de winkel ben gegaan om daar ook een galaxy S4 te kopen. Ik had al zoveel positieve dingen gehoord over de galaxy S4 dat het voor mij wel duidelijk was dat ik mij aan deze koop geen buil kon stoten. Omdat ik zelf op het platteland woon heb ik de fiets gepakt en ben naar de dichtstbijzijnde stad gegaan om mijzelf daar te trakteren op die mooie galaxy S4. Al vanaf het eerste moment dat ik de galaxy S4 in mijn handen had was ik meteen vervuld met een diep gevoel van blijdschap. Het is voor mij namelijk erg belangrijk om te merken dat je een product in handen hebt dat je een goed gevoel geeft. Ik kan, zonder daarbij enige vorm van overdrijving tentoon te stellen, zeggen dat ik meteen een zeer goed gevoel had bij deze galaxy S4. Ik weet niet precies wat voor mij de doorslag gaf maar ik vond dat het apparaatje gewoon heel erg lekker in de hand ligt en dat het zich heel goed en eenvoudig laat bedienen. Dat is iets waar ik veel waarde aan hecht want als een product niet lekker in het gebruik is dan hoeft het wat mij betreft allemaal niet meer. Gelukkig bood deze galaxy S4 tal van gebruiksmogelijkheden die ook nog eens allemaal zeer gebruikersvriendelijk waren. We kunnen dan ook zeer zeker stellen dat ik heel erg tevreden ben over het feit dat ik deze, en niet net een andere GSM heb gekocht. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en ik kan eenieder aanraden om ook deze GSM te kopen. Ik kan u verzekeren dat u een goede investering zult gaan doen. In de volgende alinea wil ik graag nog het een en ander vertellen over de service zoals die door Foon4u.nl geleverd werd. Ik kan alvast verklappen dat ik enorm tevreden ben over deze firma!

Over mijn ervaringen met Foon4u.nl

Wanneer ik een telefoontje koop wil ik dat het ding niet teveel poespas bevat en dat ik er gemakkelijk mee om kan gaan. Kortom, de galaxy S4 was precies waar ik naar op zoek was. Deze mobiel heeft alles wat een consument als ik nodig heeft; je kunt er mee het internet op en je kunt hem ook gebruiken waarvoor hij in eerste instantie ooit bedoeld was: bellen! Vooral dat laatste bevalt mij enorm goed. Ik heb minder moeite om lange gesprekken te voeren puur en alleen omdat de speaker in de telefoon zo goed werkt. Ik wil dan ook nog eens met klem benadrukken dat ik zeer tevreden ben over de galaxy S4. Daarbij wil ik ook nog een aantal woorden schrijven over de service zoals ik die bij Foon4u.nl heb ervaren. Al vanaf het eerste contactmoment met deze firma had ik meteen door dat de klant hier koning was. Dit is iets wat voor mij erg belangrijk is zeker wanneer het gaat om de galaxy S4. Ik wist niet zoveel van de galaxy S4 af en daarom wilde ik wel wat meer informatie over deze galaxy S4. Bij Foon4u.nl mocht ik zoveel vragen stellen over de galaxy S4 als ik graag wilde, en geloof mij maar; dat waren er een hele hoop! Kortom, om alles even samen te vatten zou ik willen zeggen dat:

  • ik een zeer tevreden klant ben
  • ik al heel veel plezier van mijn telefoon heb gehad
  • ik dit iedereen aanraad
http://www.foon4u.nl/samsung/Galaxy-S4/