Andeko

mrt 09, 2015 Electronica en Computers

Evers staat op!

In de auto naar je werk is er niks fijner dan heerlijk ontspannen te rijden met radio op de achtergrond. 538 live heeft altijd fijne muziek in combinatie met entertainment voor jou te bieden. Ieder moment van de dag is er een andere presentator aan de beurt op de radio om jou te vermaken. Als je niet in de auto zit kan je altijd nog online radio luisteren.

Edwin Evers die ieder dag de ochtendshow van radio 538 verzorgd is misschien wel de meest geliefde en bekende radiopresentator van Nederland. Hij is al sinds 2000 in dienst van de grootste radiozender van Nederland. Ieder dag komt hij vanuit Hardenberg naar Hilversum gereden, een totale reistijd van drie uur per dag. Een hele opgave zou je denken maar voor hem is dit de normaalste zaak van de wereld, hij beschouwd dit als zijn hobby en niet als een verplichting om iedere weer te werken. Evers is onder meer bekend geworden door zijn imitaties van bekende Nederlanders. Zo deed hij Frank de Boer op een werkelijke identieke wijze na en op dit moment doet hij elke maandag boer Geert na van het programma boer zoekt vrouw.

Veel mensen weten niet dat Edwin Evers ook heel goed kan zingen en drummen. Zo is hij de vaste drummer van het programma ‘The voice of holland’. Hij is op dit moment ook bezig met een theatertour waarin hij allerlei recente nummers zingt en veel entertainment biedt voor zijn bezoekers. De theatershow is op dit moment gaande, er is een hele hoop animo voor zijn optredens. Veel mensen zijn fan van Evers omdat hij zo normaal is gebleven en zich niet anders is gaan gedragen sinds hij bij radio 538 de persoon is waar alles om draait. Evers staat op is een van de meest geliefde radioprogramma’s van dit moment.

http://www.radioguide.fm/