Andeko
Image default
Electronica en Computers

De Hubsan X4 mini drone

De Hubsan X4 mini drone

Ben je op zoek naar een goedkope drone? Dan is de Hubsan X4 mini misschien iets voor jou. Deze drone is, zoals de naam al doet vermoeden, van een klein formaat. Een ander voordeel van deze drone is het binnenshuis gebruik, waarvoor de drone uitermate geschikt voor is.

De Hubsan X4 mini is een zogenaamde quadcopter drone, dat wil zeggen dat de drone beschikt over een viertal rotors. Het grote voordeel aan quadcopters is de stabiliteit en de bestuurbaarheid. De vier rotors maken de drone stabiel, hierdoor is de drone gemakkelijk te besturen. De Hubsan drone is dus ook geschikt voor beginnende drone bestuurders.

Een ander voordeel aan de drone is de prijs. Reserve onderdelen zijn over het algemeen redelijk voordelig. Hierdoor zijn reparaties aan de drone niet al te duur. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, dan is er nog geen man overboord.

Hoeveel kost de Hubsan X4 mini drone?

De Hubsan X4 kost ongeveer zestig euro. Hiervoor krijg je de complete drone inclusief besturing controller. Daarnaast zijn enkele accessoires te koop die aan de drone toegevoegd kunnen worden. Denk hierbij aan extra bescherming voor de rotors, extra batterij vermogen en verschillende body’s.

Wil je meer informatie over de Hubsan X4 mini drone? Klik dan op één van de bovenstaande links.

http://www.droneselect.nl/