Andeko
Image default
Dienstverlening

Relatie bureau

Een puur relatie bureau

De zaken lopen goed in de relatie business, het relatie bureau PUUR Relatiebemiddeling ontvangt iedere week nieuwe inschrijvingen van interessante singles. Wat is het geheim van deze onderneming, waardoor zij zo een succes hebben? Wellicht gaat het dit bedrijf zo voor de wind dankzij hun totaal unieke benadering van de datingwereld. Iedereen kent het wel, de online dating sites waar elke single een profiel aan kan maken en zo met ontelbaar andere singles in contact kan komen. Er zijn werkelijk te veel van dit soort websites om op te noemen. Anders dan bij een relatie bureau, heb je op zo een site jouw persoonlijke gegevens op het web, waaronder in de meeste gevallen ook foto’s van jezelf en dit is door andere gebruikers gewoon te bekijken. Het ligt anders bij een relatie bureau. Of dit is in ieder geval anders bij het relatie bureau van PUUR. Dit bureau is gelegen in Breda, maar gelukkig actief in heel Nederland. De bemiddelaars ontvangen je dan ook graag in jouw eigen regio. De benadering van dit relatie bureau is een van de sterke punten ten opzichte van andere, gelijksoortige bedrijven. De medewerkers die voor jou de juiste match proberen te vinden, staan namelijk voor iedere klant persoonlijk klaar. PUUR gaat voor betrokkenheid en persoonlijke aandacht en zij noemen zich dan ook Headhunters in de liefde. Omdat zij het zo belangrijk vinden om de juiste match te vinden en persoonlijke aandacht te geven, verzorgen zij ook voor iedere nieuwe single een gratis kennismakingsgesprek. Het regelen van zo een gesprek gaat heel eenvoudig. Je hoeft enkel naar de website te gaan waar je vrijwel gelijk het aanmeldingsformulier aantreft. Hier vul je je gegevens in en voor je het weet heb je een afspraak om ook jouw eigen geluk te zoeken. Over uw privacy hoeft u zich geen zorgen te maken, dit relatie bureau is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens in Den Haag. De gegevens worden uitsluitend door het relatie bureau gebruikt om met de betrokken klanten te bemiddelen. Er wordt volledig volgens de voorgeschreven beveiligingsvoorschriften gehandeld. Kortom, hier kunt u uw liefdesleven aan toevertrouwen!

Waarom juist dit relatie bureau?

Waarom zou je nou juist voor dit relatie bureau kiezen? Om hier een duidelijk beeld van te krijgen, zijn hier een aantal punten op een rijtje:

 

  • actief in heel Nederland, dus het maakt niet uit waar je woont
  • sinds de oprichting is het bedrijf een erkend relatiebemiddeling bureau van de Algemene Vereniging Relatiebureaus en het draagt het Singles Keurmerk
  • aanmelding is vrijblijvend, je kunt gratis een kennismakingsgesprek aanvragen
  • geen foto’s, profielen of andere gegevens van jou op het internet
  • de match wordt volledig afgestemd op jouw wensen en situatie

Spreekt dit relatie bureau jou aan nadat je deze punten hebt gelezen? Als je een single bent van 30 jaar of ouder, dan is dit relatie bureau echt iets voor jou! Je hebt je leven goed voor elkaar, hebt een actief leven en zit goed in je vel. Je bent ondernemend en zelfverzekerd en hebt daarom veel bereikt in het zakelijk leven, maar daardoor is je agenda ook erg druk en is er weinig tijd over voor spontane ontmoetingen. Toch ben je vastbesloten om niet alleen te blijven en je wilt een fijne partner vinden met wie je je leven kunt delen. Bij het PUUR relatie bureau ben je dan op het juiste adres. Dankzij je werk ben je goed bekend met adviseurs en coaches, dus past de benadering van dit bemiddelingsbureau dan ook zo goed bij jou. De bemiddelaars adviseren en coachen jou ook, zodat jij het beste uit jezelf haalt en er achter komt wie voor jou de juiste match is.

Vind ook pure, echte liefde!

Heb jij jezelf gevonden in deze benadering van dit relatie bureau? Vind dan nu ook pure, echte liefde met de hulp van PUUR. De singles die zich hier aanmelden, zijn ook serieus op zoek naar een duurzame relatie. Naast de bemiddeling voor singles van 30, 40 of 50+ heeft het relatie bureau nog een extra aanbieding: PUUR PLUS. Dus bent u 60+ en zoekt u een blijvende relatie, dan kunt u ook terecht bij dit unieke relatie bureau. Deze service is er speciaal voor actieve 60 plussers die op zoek zijn naar een zinvol gezamenlijk leven. Het online daten is niks voor u, maar via deze bemiddeling heeft u amper met het internet te maken. U hoeft niet langer alleen te zijn met de hulp van PUUR. Het mooie van de methode van deze relatiebemiddeling is het feit dat de matches elkaar gelijk in het echt zullen ontmoeten, en dus niet een online relatie met elkaar aangaan. Hierdoor wordt de ervaring van het daten veel echter en betrouwbaarder en je weet gelijk of er een klik is of niet. Alle singles van PUUR worden gescreend, dus weet je dat er niet gelogen wordt over uiterlijk en of iemand echt single is. Bij dit relatie bureau gaat het om de vonken die overslaan. Er zal dan ook net zo lang voor je gezocht worden totdat die vonken er zijn. Denk je in eerste instantie een match gevonden te hebben, maar blijkt dit na een half jaar niet zo te zijn, dan wordt er zonder extra kosten gewoon naar een nieuwe match gezocht. Kies dus ook voor dit relatie bureau als je gegarandeerd een pure, blijvende relatie wilt en meld je vrijblijvend aan op de website.

http://puur-relatiebemiddeling.nl/relatiebureau/