Andeko

feb 21, 2014 Dienstverlening

Posters drukken

Goedkope posters drukken

Bent u op dit moment bezig met het organiseren van een congres en wilt u dit graag onder de aandacht brengen bij vele mensen? Dan is posters drukken een verstandige optie. Met een poster bereikt u namelijk een groot publiek. Het biedt u de mogelijkheid om aan te kondigen wat er gaat gebeuren en om op een leuke manier klanten naar het evenement te trekken. Bent u nou erg bang dat posters drukken een dure aangelegenheid is? Wilt u graag goedkoop posters drukken zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee en niet te diep in de buidel hoeft te tasten? Dan bent u bij Slimdruk aan het juiste adres. Wij hanteren namelijk lage tarieven. U hoeft dus bij ons niet te vrezen voor een hoge prijs. Wij houden er helemaal niet van om onze klanten te veel geld neer te laten tellen voor posters drukken. Wij snappen maar al te goed dat u hier niet te veel kosten van wilt hebben. Posters drukken moet natuurlijk niet in de papieren gaan lopen, want u wilt ook nog wat budget over houden voor flyers, brochures met informatie, gadgets en andere dingen voor de congresgangers. Het staat in ieder geval als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan. Bij Slimdruk bent u namelijk een stuk voordeliger uit. Dat is een feit. Bovendien profiteert u bij ons ook nog eens van:

 • elke maand aantrekkelijke aanbiedingen
 • een geweldige service, waar u te allen tijde gebruik van kunt maken
 • de laagste prijzen voor posters drukken
 • een mentaliteit van ‘de klant is koning’; uw wensen staan bij ons centraal
 • online bestelgemak
 • een professionele en snelle afhandeling van het drukwerk

Klinkt dit goed? Is dit precies wat u wilt hebben? Meld u dan aan op onze site als een nieuwe klant. Bij ons bent u altijd welkom! U kunt heel eenvoudig een account aanmaken, en dan kan het bestellen beginnen. Posters drukken is werkelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Hak dus vandaag nog de knoop door en kies voor ons, want dat zal u beslist geen windeieren leggen.

Posters drukken in groot formaat hoeft helemaal niet duur te zijn

Het is een feit dat veel mensen denken dat ze erg duur uit zijn als ze hele grote posters drukken laten. Bij Slimdruk is dit gelukkig helemaal niet het geval, omdat wij ook voor de grotere formaten lage tarieven hanteren. Daar kunt u zeker van op aan. Daarnaast geldt nog eens dat u voor een hoger aantal minder hoeft te betalen per stuk. Op die manier bent u helemaal voordelig uit. Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u eerst graag van de hoed en de rand weten, voordat u uw posters drukken laat door Slimdruk? Wilt u precies weten waar u aan toe bent, voordat u een keuze maakt of u al dan niet voor ons zult kiezen? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers op de klantenservice staan u altijd graag te woord en kunnen u alles vertellen over posters drukken. U kunt er op rekenen dat zij altijd een uitgebreid antwoord geven op uw vraag. Zo weet u direct waar u aan toe bent. En zeg nou zelf, dat is toch wel zo prettig? Aarzel daarom niet langer en neem contact met ons op, als u meer informatie wilt hebben over posters drukken bij ons. U kunt uiteraard even een mailtje sturen, maar u kunt ook het contactformulier invullen, dat u vindt op onze website. Natuurlijk kunt u ook even bellen, als u persoonlijk contact wilt met een van onze medewerkers. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Niets is zo vervelend als niet krijgen wat u wilt. Het is natuurlijk behoorlijk vervelend als u lage prijzen had verwacht, maar dan ineens geconfronteerd wordt met een hoge rekening. Bij Slimdruk zal dit u niet overkomen. Wij kunnen namelijk posters drukken tegen de laagste tarieven. En dit zal ook altijd zo blijven. Dus ook als u in de toekomst posters drukken wilt, dan kunt u het beste bij ons terecht. Wilt u graag elke maand op de hoogte gehouden worden van de actuele acties? Wilt u weten wat voor drukwerk wij op dit moment in de aanbieding hebben? Dan kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Dit is helemaal gratis. Wilt u nou wel graag posters drukken laten, maar hebt u nog geen ontwerp? Ook dan kunt u ons inschakelen. U kunt bij onze ontwerpafdeling aankloppen en zij zullen een prachtige poster voor u ontwerpen. En dit scheelt u natuurlijk weer tijd, energie en moeite. Op die manier hoeft u dit zelf niet meer te doen en houdt u tijd over voor andere dingen. Het staat vast dat u als u voor ons kiest:

 • altijd profiteert van de beste service
 • gebruik kunt maken van de mogelijkheid tot goedkoop posters drukken
 • geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee
 • voor een dubbeltje op de eerste rang zit
 • heel gemakkelijk online uw drukwerk bestellen kunt

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Surf daarom snel naar onze website en maak een account aan. Daarna kunt u direct een bestelling plaatsen.

http://www.slimdruk.nl/posters-drukken