Andeko
Dienstverlening

Oorzaak vochtige plekken in muren

Er verschillende manieren van vochtbestrijding doe toegepast kunnen worden. Het vochtprobleem dat het meest voorkomt is woning is opstijgend vocht. Als dit niet wordt behandelt kan dit erg veel schade aanrichten. Dit komt omdat de woning niet is gebouwd van materialen die vochtwerend zijn. Het impregneren van uw muren en ook van de vloer zijn methodes die vaak gebruikt worden voor kelderdichting.

 

Vochtproblemen in uw kelder?

 

Vochtproblemen doen zich in de meeste gevallen als eerst in de kelder of kruipruimte voor. Als er vochtige plekken op de muur verschijnen dat is dit meestal de oorzaak van opstijgend vocht, dit kan zich ook voordoen op de vloer. Een ervaren vochtbestrijder kan er door middel van kelderdichting voor zorgen dat de vochtproblemen worden verholpen. Om er voor te zorgen dat uw muren en vloeren niet nog meer vocht opnemen zal er een vochtwerende stof worden geïnjecteerd. Om er zeker van te zijn dat het probleem niet vaker voorkomt wordt er ook een extra vochtwerende laag aangebracht. Laat u niet verrassen. Ook voor kelderdichting worden er verschillende tarieven gehanteerd door bedrijven afhankelijk van welke methoden zij gebruiken. Als u wilt dat uw woning zijn waarde behoudt is het belangrijk om kelderdichting aan te laten brengen. Dit voorkomt dat uw meuren poreus worden en er scheuren in het beton ontstaan.

 

Vochtwerende injectie

 

Een andere vochtbestrijding methode is het impregneren van de muren en vloeren. Hierbij wordt een vochtwerende laag op de muren gespoten die ervoor zorgt dat er geen vocht meer door de muren en vloer kan komen. Naast het impregneren van de muur is het ook verstandig om deze te laten injecteren. De prijzen verschillen per vochtbestrijding specialist. Wij raden u dan ook meerdere vochtbestrijding bedrijven met elkaar te vergelijken voordat u eenkeus maakt.

 

Er zijn verschillende variabelen die de uiteindelijke prijs van de diensten van vochtbestrijding bedrijven bepalen. Dit zijn onder andere de technieken en de materialen. Wij raden u aan eerst een diagnose uit te laten voeren voordat u contact opneemt met een vochtbestrijder. Omdat de lekkage van een leiding ook de oorzaak kan zijn van uw vochtproblemen is het mogelijk om via de gemeente in contact te komen met een specialist. Als u de diagnose binnen heeft kunt u een vochtbestrijding bedrijf aannemen en het probleem voorleggen zodat zij een op maat gemaakte offerte voor u kunnen opstellen.

http://www.vochtigemuren-wijzer.be/opstijgend-vocht/oost-vlaanderen/hofstade/

Gerelateerde artikelen

3 Dingen die u moet weten over Chiropractie

Staat jouw website al op de eerste pagina van Google?

Daarom een ooglidcorrectie