Andeko
Image default
Dienstverlening

Ervaar je persoonlijke kwaliteiten en realiseer je doelen met Je Bent Meer

Elk persoon heeft talloze mogelijkheden om alles uit het leven te halen dat er in zit. Accepteer jezelf, des te meer heb je een ander te bieden. Loop je tegen zaken aan of wil je specifieke vaardigheden leren, dan ben je bij Je Bent Meer op de goede plek. Je Bent Meer maakt persoonlijke ontwikkeling eenvoudig en inspirerend.

Wij kunnen je helpen het volgende te bereiken:

-Gezonde grenzen stellen en kiezen voor je eigen belang

-Het effect van je communicatie vergroten

-Jezelf accepteren en van jezelf houden

-Inzicht in je eigen gedrag

-Je eigen kracht ontdekken om doelen te realiseren

-Meer plezier in je werk

Loop je tegen problemen aan? Volg een training bij Je Bent Meer

Bij Je Bent Meer ben je op het juiste adres voor workshops op persoonlijk en zakelijk gebied. Wij bieden verschillende vormen van coaching aan. Kies voor persoonlijke coaching als je je op persoonlijk vlak verder wilt ontwikkelen. Wil je juist op zakelijk gebied groeien? Dan is de zakelijke coaching uitermate geschikt voor jou.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen en workshops volgen. Er is bijvoorbeeld een training Mindfulness. Deze training duurt 5 weken en leert je om meer te genieten, beter geconcentreerd te zijn en meer rust in je hoofd te hebben. Daarnaast zijn er de workshops Effectief Communiceren en Kernkwaliteiten en de training Body & Mind Language.

Ben jij gemotiveerd, nieuwsgierig naar jezelf en wil je op ontdekkingsreis? Neem dan vandaag nog contact op.

http://jebentmeer.nl