Als u uw dak wilt laten coaten dan hoeft u hier nooit teveel voor te betalen bij de juiste specialis

Uw dak laten coaten door een specialist is in veel gevallen goedkoper dan u denkt. Bovendien voorkomt u hiermee schade, en dus nog hogere kosten, op een later tijdstip. Ga daarom dan ook op zoek naar een specialist die reinigingsdiensten, zoals het coaten van een vloer of dak, tegen gunstige tarieven aanbiedt. Door efficiënt te werken hoeft het coaten van een vloer of dak helemaal niet veel te kosten. Een specialist in industriële reiniging kan u dit laten zien. En u krijgt toch altijd de beste kwaliteit. Voor iedere situatie is een passende oplossing en de kwaliteit wordt altijd gewaarborgd.

Dak en vloer coaten als onderdeel van het bouwschoon opleveren van gebouwen

Bij het betrekken van een nieuwe bedrijfspand zal het bouwbedrijf dit pand bouwschoon op willen leveren. Dat betekent dat de vloeren en/of het dak ook gecoat worden. Daarnaast kan de vloer worden geveegd, de ramen worden gewassen en cementsluier worden verwijderd. Daarnaast kan ook de reiniging van uw bedrijfs gevel voor uw worden verzorgd. Dit geeft een naadloze en frisse uitstraling. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en veilig. Het kan bijvoorbeeld worden toegepast in bedrijven, magazijnen, werkplaatsen, garages, showrooms, maar ook in de woonomgeving. Dak en vloer coaten is altijd belangrijk omdat het uw pand voor vele jaren in topconditie houdt en daarmee de lopende kosten drukt.

Op professionele wijze dak en vloer laten coaten

Het is mogelijk om uw dak of vloer op professionele wijze te laten coaten. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt en u bespaart uzelf er nog de moeite mee ook. De vloer en het dak worden als het ware van een kunststoflaag voorzien. Men kan kiezen voor verschillende soorten coatings. De keuze is afhankelijk van diverse factoren. Zo zal men moeten kijken naar decoratieve wensen, maar ook de benodigde functionaliteit en fysieke omstandigheden. Een coating bestaat uit twee componenten. Vaak gebruikt men Epoxy coatings, die bestaan uit oplosmiddelvrije gekleurde epoxy harssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Er is een gladde en grove variant. Epoxy coating heeft veel voordelen, zo is het waterdicht, naadloos en zwaar belastbaar. Laat u altijd eerst goed adviseren voordat u begint met het coaten van dak of vloer.