Andeko
Image default
Dienstverlening

Advocaat Enschede nodig?

Advocaat Enschede

Op zoek naar een goede advocaat? Enschede is uw woonplaats? Dan kan ik Prascevic Advocatenkantoor aanraden. Dit jonge advocatenkantoor kan u juridische bijstand leveren die een aantrekkelijk alternatief vormt voor de hulp van de gevestigde, grote kantoren in de regio. Hoewel het hier dus een relatief jong kantoor betreft, heeft Prascevic Advocatenkantoor de ambitie om op termijn de kwalitatief beste advocaat Enschede en omstreken te worden. Het advocatenkantoor richt zich vooral op klanten in de MKB, maar kan ook particulieren en grote bedrijven en multinationals tot zijn cliënten rekenen. Ze sturen, indien gewenst, naar iedere uithoek van Nederland een advocaat. Enschede  en omgeving is echter hun kerngebied. Een aantal van de voordelen voor u op een rijtje.

 • De kwaliteit van de juridische hulpverlening staat bij Prascevic Advocatenkantoor voorop. Uw wensen als cliënt hebben hun prioriteit. In tegenstelling tot andere advocatenkantoren concentreren zij zich niet op een juridisch product dat ze zelf graag zouden willen hebben. Zij hebben een eigengereide cliëntgerichte aanpak: nuchter, doortastend, praktisch en resultaatgericht.
 • Zij staan dus voor een persoonlijke benadering. Met grote toewijding zoeken zij naar de beste oplossing voor onze cliënten. Ze hebben alles in huis qua kennis en ervaring om u optimale juridische hulp te kunnen bieden.
 • Zij zien zichzelf als een no-nonsense kantoor. Ze werken efficiënt en zoeken naar praktische oplossingen.
 • Door de beperkte omvang van het kantoor kunnen ze aantrekkelijke uurtarieven rekenen.

De beste advocaat Enschede en omstreken op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht. Prascevic Advocatenkantoor is gespecialiseerd op de volgende juridische terreinen:

 • ondernemingsrecht
 • insolventierecht
 • contractenrecht
 • horecarecht
 • vastgoed
 • huurrecht
 • arbeidsrecht

Door zich te houden aan hun specialismen kunnen ze u de beste hulp garanderen. Voor juridische bijstand op andere vlakken werken ze nauw samen met andere gespecialiseerde kantoren. Uw behoefte als cliënt komt bij hen op nummer één: ze streven ernaar u de best mogelijk rechtsbijstand te bieden. Dus zoekt u een betrouwbare, betaalbare en klantgerichte advocaat? Enschede, Hengelo of Almelo is uw thuishaven? Denk dan eens aan Prascevic Advocatenkantoor. Het is een jong kantoor, maar ze kunnen u verzekeren van kwalitatief hoogwaardige, efficiënte en slagvaardige rechtshulp!

Advocaat Enschede nodig?

Heeft u een juridisch geschil met betrekking tot het ondernemingsrecht en bent u op zoek naar een geschikte advocaat? Enschede is uw vaste standplaats? Prascevic Advocatenkantoor beschikt over een indrukwekkende expertise en ervaring op dit gebied en zal ernaar streven uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Zij zijn de beste advocaat (Enschede en omgeving) op het gebied van het ondernemingsrecht. Het kantoor kan allerlei soorten ondernemingen van dienst zijn, dus zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen. Ze kunnen u helpen bij de volgende zaken: 

 • fusies, overnames en verkoop van (delen van) ondernemingen
 • financiering en herstructurering
 • insolventie
 • mededinging
 • overeenkomsten en algemene voorwaarden opstellen en aanpassen
 • gerechtelijke procedures en arbitrages
 • rechtspersonen en rechtsvormen
 • geschillen tussen aandeelhouders onderling en tussen aandeelhouders en bestuurders
 • personeelskwesties (arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken etc.)
 • intellectuele eigendomsrechten (merkenrecht, domeinnamen, handelsnamen)

Zoals ik hierboven reeds heb verteld, zal Prascevic Advocatenkantoor er alles aan doen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. De cliënt staat bij hen voorop. Ze gaan voor een praktische en doelgerichte aanpak. Nuchter en no-nonsense. Stop dus met zoeken naar een goede advocaat. Enschede telt er slechts één die uw belangen voorop stelt: Prascevic Advocaten.

Op zoek naar een slagvaardige en doortastende advocaat? Enschede beschikt over Prascevic Advocatenkantoor!

Het kantoor, dat is gevestigd in een monumentaal kantoorpand in Enschede, is opgericht door mr. Alex Prascevic. Mr. Prascevic heeft in twaalf jaar tijd een grote ervaring opgebouwd in het vak van advocaat. Enschede en Twente zijn altijd zijn thuishaven geweest. Hij begonnen zijn stappen in de wereld van het recht aan de Saxion Hogeschool waar hij succesvol de opleiding Management, Economie en Recht afrondde. Na het behalen van zijn diploma besloot hij verder te studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens zijn studie Nederlands recht specialiseerde hij zich in het handels- en economisch recht. Het onderwerp van zijn masterscriptie betrof de ontwikkeling van het merkenrecht in Europa. Maar daarmee was Alex Prascevic nog lang niet uitgeleerd. In 2005 voltooide hij met succes de advocatenopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Bovendien heeft hij na het afronden van deze hooggewaardeerde opleiding nog verschillende postdoctorale opleidingen genoten. Een recente opleiding is de Grotius specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden. Alex Prascevic heeft nuttige werkervaring opgedaan bij zowel de overheid, in de advocatuur als in het bedrijfsleven. Hierdoor is hij van vele markten thuis. Dankzij zijn tijd bij de Belastingdienst en verschillende gemeentelijke overheden heeft hij – als jurist – met name veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van regelgeving en politieke verhoudingen binnen overheidsinstellingen. Zijn band met Twente werd versterkt toen hij in 2004 de overstap maakte naar het oudste advocatenkantoor in de regio: Jacobs Kranenburg Advocaten in Almelo. Na zijn tijd als advocaat bij dit zeer prestigieuze kantoor is hij als advocaat en rechtsadviseur aan het werk gegaan bij de Koninklijke Grolsch. Bij dit grote Nederlandse bedrijf adviseerde hij het management en directie en voerde hij gerechtelijke procedures op het gebied van contracten, financieringen, vastgoed, insolventierecht, zekerheidsrechten, mededingingsrecht, distributie, huurrecht en horecarecht – de zaken die nog altijd zijn specialisme vormen. Sinds januari 2012 beschikt Alex Prascevic over zijn eigen advocatenkantoor: Prascevic Advocatenkantoor in Enschede. Hij heeft de ambitie uit te groeien tot een van de toonaangevende kantoren in de regio.

http://www.prascevicadvocatenkantoor.nl/advocaat-enschede/