Wie is uw geheime liefde waarvoor u rozen gaat bestellen?

Wilt u uw geheime liefde tijdens Valentijnsdag verrassen? Dan wilt u natuurlijk dat het geheim blijft. Daarom kunt u er bij Topbloemen.nl voor kiezen om anoniem rozen te laten bezorgen. Zodra u rozen gaat bestellen, kiest u er zelf voor welke tekst op het kaartje komt te staan. Wellicht hecht u veel waarde aan een bepaalde zin uit een film. Of u kent een quote die perfect uw geheime liefde omschrijft. Kies de tekst en de vorm waarin de rozen komen, bijvoorbeeld in een vaas of met een grote knuffel van wel 45 cm! Op wat voor manier gaat u dit jaar uw geheime liefde verassen op Valentijnsdag?

Laat een Mr. Grey boeket bezorgen en laat rozen bezorgen

U bent vast en zeker bekend met Mr. Grey. In de film wordt het Mr. Grey boeket bezorgd die bestaat uit tientallen witte rozen. En deze prachtige witte rozen kunt u tegenwoordig ook bestellen bij Topbloemen.nl! Van 10 tot aan wel 100 lange witte rozen: u bepaalt zelf hoe groot het boeket moet zijn dat u wenst te bezorgen. En gaat uw voorkeur uit naar enkel een los boeket, of combineert u het boeket met een bijpassende witte vaas? Op welke manier uw boeket ook vorm krijgt, u bent gegarandeerd van een prachtig cadeau tijdens Valentijnsdag.

Woont uw geliefde in het buitenland? Laat uw rozen bezorgen buiten Nederland

Uw grote liefde brengt Valentijnsdag door in het buitenland. Dichtbij of ver weg? En gaat het om een permanente of tijdelijke situatie? Wat de situatie ook is, het team van Topbloemen.nl is u graag van dienst. Er wordt namelijk niet alleen geleverd in Nederland, maar prachtige rode rozen kunt u ook na het bestellen laten bezorgen in 73 landen, in én buiten Europa. Van Spanje tot aan Singapore en van België tot aan Australië. Binnen een paar klikken kunt u rozen bestellen voor Valentijn én worden de rozen snel verstuurd. Want uw liefde op Valentijnsdag moet in ieder land geuit kunnen worden, nietwaar?