Andeko
Bedrijven

Kantoormeubelen online bestellen is de trend!

Wie gaat er tegenwoordig nog naar de winkel om kantoormeubelen te bestellen? Inmiddels is de trend langzaam aan verschoven naar online. Even snel vier bureaus, wat ladeblokken en enkele bureaustoelen bestellen. Verschillende partijen in deze branche ervaren vandaag de dag de verschuivingen. Zo merkt VG Trading uit Huizen de laatste jaren een enorme toename van online bestellingen. 

‘Vorige maand zijn we verhuist naar een groter pand. De showroom is twee keer zo groot, maar het magazijn is vier keer zo groot. Ik denk dat dit heel goed de verhoudingen weergeeft. We hadden een enorm te kort aan opslag, juist omdat we het online ook erg goed doen. Mensen willen zich telefonisch laten adviseren. Het komt voor dat bedrijven twintig bureaustoelen bestellen zonder erop te hebben gezeten. Maar er komen ook nog mensen vanuit Heerenveen voor één ingerichte werkplek.’

Inmiddels is er in de laatste vijf jaar een toename van 43% aan online bestellingen geweest en de verwachting is dat deze trend zich alleen maar zal door ontwikkelen.

De combinatie voor dit soort bedrijven moet goed zijn. Het is een soort driehoek. Online, telefonische bereikbaarheid en een showroom. Deze drie factoren spelen een enorme rol om in contact te komen met klanten. 

 

Gerelateerde artikelen

Op een verantwoorde manier omgaan met je koeien

Voor welke personen is een replacement voor de Makita accu 18v 4ah geschikt?

Logistiek