Andeko
Image default
Bedrijven

E-fulfilment service van WSSN

E-fulfilment service

Met E-fulfilment service van Webshop Service Nederland (WSSN) maakt u het mogelijk om uw webshop verder te laten groeien. Door gebruik te maken van de professionele faciliteiten van WSSN is de logistieke afhandeling van iedere bestelling niet alleen optimaal verzorgd, het kost u ook geen waardevolle tijd en aandacht meer.

Door de E-fulfilment service kunt u zich richten op taken als inkoop, marketing en klantenservice, waarmee u meer omzet gaat maken.

Bovendien kan uw webshop dan ook bestellingen die tot 21:30 uur ’s avonds gedaan zijn dezelfde dag nog verzenden, met de nodige verkoopstijging tot gevolg.

Wilt u meer weten over deze E-fulfilment service? Kijk dan op onze website!

Over Webshop Service Nederland

Webshop Service Nederland, of in het kort WSSN, is een e-fulfilment specialist. Wij zorgen ervoor dat bestellingen van webshops en andere e-commerce sites op professionele wijze wordt afgehandeld.

Denk hierbij aan inslag en opslag van producten, orderpicken, en natuurlijk het inpakken en verzenden van de bestellingen.

De logistiek van een webshop is een belangrijk klantcontact moment. Zorg er daarom samen met WSSN voor dat dit optimaal geregeld is. Hierdoor heeft u bovendien meer tijd vrij voor marketing en verdere uitbreiding van uw succesvolle online business.

http://www.wssn.nl