Andeko

Updated : jun 21, 2016 in Beauty en verzorging

Spray tan apparaat kopen om bruiner te worden

Niet iedereen heeft de tijd en het geld om wekelijks naar de zonnebank te gaan, daarbij kan een behandeling onder de zonnebank schadelijk voor de huid zijn. Een goed alternatief voor een paar uur onder de zonnebank is een spray tan apparaat. Deze apparaten worden in verschillende modellen aangeboden, waarbij het verschil voornamelijk in de kleurtint van de spray zit. Met spray tanning kun je op een relatief eenvoudig wijze veilig en snel een egale bruine tint krijgen, die zeker voor enkele dagen op je huid zichtbaar blijft. Een spray tan apparaat kopen kan via internet of bij een drogisterij. 

Hoe werkt een spray tan apparaat? 

Een spray tan apparaat bevat de stof DHA, wat voor dihydroxyacetone staat. Deze natuurlijke grondstof zit in vrijwel elk zelf bruinend product en valt onder de koolhydraten, die worden gewonnen uit bijvoorbeeld suikerbieten en suikerriet. Tanning vloeistoffen bestaan voor circa 8 tot 14 procent uit deze stof. Dankzij DHA wordt er een reactie in de bovenste huidlaag op gang gebracht, die zorgt voor een bruine kleur.

Voor een behandeling met een spray tan apparaat kun je naar een speciale salon. Je kunt echter ook zelf een spray tan apparaat kopen en de behandeling thuis uitvoeren. Op deze apparaten staat vaak een handige instructie. Een spray tan apparaat kopen kan voor ieder huidtype, ook als je last hebt van vitiligo of andere pigmentproblemen.

Een spray tan apparaat kopen en gebruiken

Op internet vind je verschillende webwinkels waarin het mogelijk is om een spray tan apparaat te kopen. Nadat het apparaat bij je thuis is afgeleverd kun je deze direct gebruiken! Het is aan te raden om je huid voor het gebruik van de spray tan eerst te scrubben, zodat dode huidcellen verwijderd worden. Hiermee zal de bruine kleur op je huid langer zichtbaar blijven na het aanbrengen van de spray tan. Ook is het aan te raden om make-up en parfum van je huid te verwijderen voordat je een spray tan apparaat gebruikt. 

Na het aanbrengen van de spray tan dien je dit voor minimaal zes uur te laten drogen. Ook na deze zes uur is het af te raden om een scrub douchegel te gebruiken. Hiermee zou je de bruine kleur aan kunnen tasten. Ook intensief transpireren kort na de behandeling is af te raden omdat dit de spray tan van de huid afspoelt. Wanneer de spray tan op de juiste manier is aangebracht blijft de bruine kleur voor zeker zes à zeven dagen zichtbaar. Ideaal als je even geen tijd of zin hebt in een bezoek aan de zonnebank, of als je nog niet voldoende in de zon hebt kunnen zitten.

http://www.spray-tan-bestellen.nl/professionele-spray-tan-apparaten