Andeko
Beauty en verzorging

Help mijn libido is veel te laag

Ik vind het als man zijnde toch belangrijk om mijn vriendin op het gebied van de liefde tevreden te houden. Op dat punt zeggen ze wel eens dat ik een macho ben, maar een echte vent moet gewoon goed kunnen presteren in bed. Maar ik moet bekennen dat het de laatste tijd wel moeilijker word. Het is de eerste keer dat ik een langdurige relatie met een vrouw heb.

Ik heb een drukke baan en we hebben nu een jong kind. Dus absoluut geen tijd om uit te gaan, lekker romantisch bezig te zijn en elkaar net als vroeger uitgebreid te verleiden. Maar ik wil haar wel gewoon tevreden houden zodat ze weet dat ik van haar hou en dat ik haar ondanks haar buikje en zo nog wel lekker vind. Het is alleen allemaal wat moeilijker geworden en ik heb toch minder zin dat vroeger.

Heeft iemand toevallig een paar tips om mijn libido wat op te krikken?

Libido verhogen man

Mijn vrouw en ik zijn gelukkig. Ik ben blij met onze kinderen en zou ze voor geen goud willen missen. In het begin, dan praat ik over 15 jaar geleden vond ik mijn vrouw erg aantrekkelijk, ik werd al opgewonden al wist ik dat ik haar ging ontmoeten. Dit zijn natuurlijk ook de spannendste tijden van de relatie het begin! Maar nu vind ik het soms moeilijk om ”hem rechtop te krijgen”. Ik hou veel van haar dat weet ik zeker. Ze is de moeder van mijn kinderen en ze is erg zorgzaam. Ik voel me gewoon steeds minder aangetrokken tot haar. We hebben iets nodig in de relatie, zelf zit ik te denken aan onze libido te verhogen. Misschien wat middelen om te spanning terug te krijgen. Misschien mooie lingerie voor haar kopen? of eventueel een spannend getinte film kijken samen? Heeft iemand advies voor mij?

 

http://www.libidoverhogen.nl/libido-verhogen-man/

Gerelateerde artikelen

Waar op letten bij schoonheidsspecialiste worden

Opzoek naar een mening over cosmetische ingrepen

Met een stralende glimlach back-to-school