Andeko

sep 02, 2020 Banen en opleidingen

Optimaliseer inkoopprocessen met de hulp van een interim inkoper

Bent u op zoek naar een interim inkoper? Een tijdelijke kracht die uw inkoopafdeling kan versterken bij tijdelijke afwezigheid van een van uw medewerkers? Dan wilt u natuurlijk dat dit een persoon is met ruime ervaring. Iemand opnieuw inwerken vereist veel tijd en die heeft u niet voor een tijdelijke functie. Ga dan in zee met Insinc, een bedrijf gespecialiseerd in inkoop detachering. Zij zorgen dat u de tijdelijke ondersteuning krijgt die u nodig heeft. De interim inkoper kan uw inkoopprocessen optimaliseren. Op deze manier profiteert u enorm van de inzet van deze professional. Een interim inkoper is ook de ideale kandidaat om die processen eens onder de loep te nemen. Hij of zij heeft een frisse blik en geen vooroordelen. De inkoper houdt natuurlijk rekening met uw huidige inkoopbeleid, ambities en doelstellingen.

Een interim inkoper die bij uw bedrijf en team past

Als u een interim inkoper inschakelt dan wilt u dat deze perfect past bij uw team en bedrijf. Insinc kijkt bij inkoop detachering altijd naar uw huidige team en wat voor persoon daar goed bij past. Heeft u zelf bepaalde voorkeuren of ideeën? Deel deze dan met het bedrijf. Insinc heeft jarenlange ervaring in inkoop detachering en weten als geen ander hoe ze een interim inkoper kunnen vinden. Uw wensen staan centraal in hun zoektocht naar de ideale kandidaat. Het maakt niet uit op welk niveau u een interim koper zoekt. Via inkoop detachering weet dit bedrijf altijd een match te vinden, van junior inkoper tot aan interim CPO.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met specialisten

Maak gebruik van de expertise van Insinc op het gebied van inkoop detachering en laat hen uw nieuwe interim inkoper vinden. Wilt u weten wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Dan kunt u contact met ze opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.