Een gunstig tarief bij een uitzendbureau die het kenniskapitaal van uw onderneming ondersteunt

Het voordeel van flexibele arbeidskrachten is dat specifieke kennis kunt inhuren, daar waar en wanneer u er het meeste behoefte aan heeft. Dan wilt u natuurlijk wel eerst de optimale kostprijs van een uitzendkracht weten. Als u dat lastig vindt, is het verstandig een professioneel inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau weet precies hoe met een uitzendbureau een redelijk tarief kan worden afgestemd. Eerst wordt een scan uitgevoerd. Op basis daarvan wordt een strategie bepaald die ervoor zorgt dat de kosten voor een uitzendkracht omlaag kunnen. Alles wordt vastgelegd in een tenderdocument. Als u het er mee eens bent, kan de contractvorming plaatsvinden en later de implementatie. U kunt rekenen op een voordelig tarief van het uitzendbureau.

Structurele besparingen en voordelig tarief dankzij innovatief uitzendbureau

Een voordelig tarief voor uitzendkrachten, wat is dat eigenlijk? Om daar iets zinnigs over te zeggen heeft u een berekening van de precieze kosten van een uitzendbureau nodig. Toch valt er veel meer uit te halen dan u wellicht denkt. Het is mogelijk om structurele besparingen te realiseren op het gebied van arbeid. Uw budget voor flexibele arbeid kan flink worden ingeperkt. U kunt rekenen op een besparing van ongeveer 4 tot 12 procent. Dat zijn aardig wat kosten per uitzendkracht. Bovendien kan vaak ook worden geholpen processen te optimaliseren en eenvoud en eenduidigheid worden gecreëerd. Dat bespaart ook geld.

Kosten voor uitzendkracht verlagen én kwaliteiten binnen organisatie verhogen

Een uitzendkracht biedt u als ondernemer de mogelijkheid om snel te reageren op mogelijke veranderingen binnen de markt. Een plotselinge toename in het aantal aanvragen bijvoorbeeld, moet wel door voldoende mensen worden opgevangen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de kosten enigszins beperkt worden. Men wil bijvoorbeeld geen te hoog tarief voor een uitzendbureau betalen als extra uitzendkrachten nodig zijn. Dat moet voordelig worden geregeld zonder hoge kosten voor een uitzendkracht. Een inkoopadviesbureau kan u daarbij helpen. Dit bureau adviseert niet alleen, maar helpt ook betere contracten met uitzendbureaus op te stellen. Resultaat is een flinke besparing enerzijds en een betere organisatie van flexibele arbeid anderzijds.