Andeko
Image default
Banen en opleidingen

Communicatietraining voor het hele team

De communicatietrainig is een leuke en ontzettend leerzame teambuilding training die de verschillende karakters binnen de groep blootlegt en het onderlinge begrip vergroot. Onder begeleidig van een ervaren coach gaan de teamleden met elkaar aan de slag om te ontdekken wat voor team het is en op welke wijze iedereen het beste uit elkaar kan halen. 

De communicatietraining is gebasseerd op het model Insights Discovery. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van verschillende kleuren die staan voor gedragsvoorkeuren binnen de groep. Op een luchtige en leuke manier komen de gedragsvoorkeuren van de deelnemers aan bod en leert de groep elkaar op een nieuwe manier beter kennen. De deelnemers krijgen deze dag handvatten aangereikt om in de praktijk direct mee aan de slag te kunnen. 

Omdat iedere deelnemer zichzelf kan herkennen in de methode die wordt gebruikt tijdens de communicatietraining, is het een waardevolle training voor elk soort deelnemer en elk soort team of bedrijf. 

Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten over de communicatietraining? Ga dan naar de website voor meer informatie. Hier vindt u ook het gehele aanbod van teambuilding trainingen. 

http://www.trainjeteam.nl/communicatietraining