Andeko
Image default
Auto

Een premium auto kopen voor weinig geld is af te raden

Er zijn altijd mensen die voor weinig geld in een premium auto rond rijden. Voor 10.000 euro rijden zij rond in een mooie BMW of Mercedes, omdat deze in een prima staat lijkt te zijn. Wat veel mensen bij de aankoop niet door hebben is dat er veel reparaties na korte tijd aan te pas moeten komen wat veel geld gaat kosten. Na een aantal weken of maanden rijden met de auto gaat er iets kapot en de kosten hiervan zijn lopen rustig in de duizenden euro’s. BPM berekenen is ook belangrijk.

Auto invoeren Nederland

De garages die de reparaties verrichten zijn vaak nog duur ook in het onderhoud. De lokale merkdealer is niet verlegen met de reparatiekosten en daarom wordt vaak gekozen voor een dealer die iets meer knoeit met auto’s, maar wel lagere kosten heeft. Wederom wordt hier door de eigenaar gekeken naar de kosten en dus wordt er gekozen voor een dergelijke garage om de auto weer te maken.

Een duur model van auto’s heeft altijd hogere kosten in de reparatie dan een model die in de meer gemiddelde prijsklasse valt. Het is daarom logisch dat de reparatie aan een duur sportmodel veel hoger uitpakken dan vooraf gedacht en gehoopt. Het onderhoud aan zulk soort auto’s is altijd hoger en bij aanschaf van zo’n model dient hier rekening mee gehouden te worden door de koper.

Tanken

Premium auto’s kun je daarnaast het best vullen met 98 bij het tanken. Aangezien de banden al duurder zijn en ook de verzekering meer kost kun je dit beter maar accepteren, want anders kun je beter niet aan een dergelijke auto beginnen.

Popuailere importautos

Toch blijven premium auto’s populair doordat veel mensen deze aanschaffen. De auto’s zijn daar onderhouden door garages die redelijk knoeien met auto’s, waardoor deze vaak gedeukt zijn en motorisch niet in al te beste staat verkeren. De vorige eigenaar had in veel gevallen niet het geld om de auto fatsoenlijk te onderhouden. Denk dus goed na bij de aanschaf van een auto en ga niet af op de prijs die je betaalt bij aanschaf: er komen namelijk veel addertjes onder het gras vandaan met hoge kosten na een korte periode.

Wilt u meer informatie over auto’s importeren, dan gaat u naar importautos.nl >>

http://www.bpm-aangifte.nl