Andeko

mrt 05, 2014 Aanbiedingen

Trouwreportage Zwolle

Trouwreportage Zwolle

 

Toen wij afgelopen zaterdag voor het eerst weer eens gingen terreinrijden met onze Land Rover, moest ik even terugdenken aan de voorbereidingen die wij zelf getroffen hebben voor onze bruiloft. U vraagt zich wellicht af wat terreinrijden nu met een trouwreportage te maken heeft, maar onze Land Rover diende destijds als trouwauto voor onze eigen bruiloft. Als fotograaf begeleid ik veel bruidsparen bij de voorbereiding op hun huwelijksdag. We zorgen graag voor passende lokaties en een stijl die past bij het bruidspaar. 

 

Voor onze eigen bruiloft was het voor ons logisch om onze eigen Land Rover te gebruiken. Mijn eigen voorbereidingen zo vlak voor de dag bestonden dan ook voornamelijk uit het toonbaar maken van dit utilitair vervoermiddel. De rest liet ik graag over aan mijn vrouw in wording. Vanzelfsprekend had ik wel een voorname stem in wie onze eigen trouwreportage in Zwolle ging doen, want het woord ‘selfie’ bestond toen nog niet!

 

Zelf verzorgt de fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie tussen Zwolle en Raalte een aantal exclusieve bruidsreportages per jaar. De fotostudio is merendeel actief voor zakelijke opdrachtgevers en werkt veel voor reclame-en communicatiebureau’s en is daardoor gewend conceptueel te werken. Dit zorgt ervoor dat de trouwreportage naadloos aansluit bij het gevoel en de beleving van het bruidspaar. Bijkomend voordeel is dat deze manier van werken zorgt voor meerdere contactmomenten en dat maakt het op de trouwdag zelf erg vertrouwd en relaxed.

 

 

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/bruidsreportage/