Andeko
Aanbiedingen

Toverland korting

De lente is weer begonnen in ons koude kikkerlandje. Dit betekent dat er weer uitgekeken kan worden naar de zomervakantie. Als jij een gezin hebt met kleine kinderen weet je hoe het er dan aan toe gaat. Vaak ga je 1 of 2 weken op vakantie en de rest van de tijd vervelen de kinderen zich. Wat je kan doen is een paar pretparken bezoeken in Nederland. Natuurlijk ken jij de Efteling. Naast dat het altijd heel druk is in dit park, is het ook nog eens heel duur. Zoek je een rustiger en goedkoper alternatief dan moet je eens kijken naar Toverland. Dit park ligt in Noord-Limburg en is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. In totaal zijn er meer dan 30 verschillende attracties, ruim genoeg voor een dagje plezier voor het hele gezin. Toverland ligt in het plaatstje Sevenum en de plattegrond is alvast online in te zien. Op Zoover kunt u overwegend positieve ervaringen lezen over dit iets minder bekende attractiepark van Nederland.

Voor de allerkleinste kinderen is er een speciale hal, met attracties voor deze landen. Toch adviseren wij het park aan bij gezinnen met iets oudere kinderen. Een goed alternatief met hele kleine kinderen is Plopsaland in Belgie. Ook een dagje dierentuin zal een onvergetelijke ervaring bezorgen aan jouw kleine kinderen.

Voor uw beeldvorming, Toverland ligt op ongeveer twintig minuutjes rijden vanaf Eindhoven. Wist je dat de meeste attracties overdekt staan. Een mooi weer garantie afgeven is dus niet nodig bij Toverland. De 35 meter hoge achtbaan is de absolute trekpleister. Ook als er een groepsuitje of schoolreisje georganiseerd moet worden, kan je denken aan Toverland.

 

 

http://www.toverland-korting.nl/

Gerelateerde artikelen

Dit moet je weten over Paleokastritsa

Tips voor in de auto

loopbaanbegeleiding Hasselt